Street-food: the hygiene conditions of hot-dogs sold in São Paulo, Brazil (2006)
Source: Food Control. Unidade: FSP
Subjects: PRODUTOS AGROPECUÁRIOS, SERVIÇOS DE ALIMENTAÇÃO, HIGIENE DE ALIMENTOS, BRASIL
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ABNT
LUCCA, Alessandra e TORRES, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva. Street-food: the hygiene conditions of hot-dogs sold in São Paulo, Brazil. Food Control, v. 17, n. 4, p. 312-316, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2004.11.005. Acesso em: 09 maio 2024.APA
Lucca, A., & Torres, E. A. F. da S. (2006). Street-food: the hygiene conditions of hot-dogs sold in São Paulo, Brazil. Food Control, 17( 4), 312-316. doi:10.1016/j.foodcont.2004.11.005NLM
Lucca A, Torres EAF da S. Street-food: the hygiene conditions of hot-dogs sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2006 ; 17( 4): 312-316.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2004.11.005Vancouver
Lucca A, Torres EAF da S. Street-food: the hygiene conditions of hot-dogs sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Food Control. 2006 ; 17( 4): 312-316.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2004.11.005